Wat zijn de beste accommodaties voor een reis naar Lapland?

Hottub

Zweden is een van de mooiste landen van Scandinavië. Het is een uitgestrekt land met een woeste natuur en rijke historie. Vooral het Zweedse deel van Lapland is een gebied die je eens in je leven bezocht moet hebben. Wat kun je doen in Lapland? Wat dacht je van ontspannen in een van de vele hottubs, een toch door de sneeuw doen met husky’s of rendieren, op bezoek gaan bij de Sami of een ijsje eten bij een glass café? Lapland is een populaire bestemming voor mensen die alleen of met een klein gezelschap reizen. Als je van plan bent om naar Lapland te gaan, moet je wel weten waar je het beste kunt overnachten. In deze blog kun je daar meer over lezen.

Betaalbare en sfeervolle hotels

Veel mensen die naar Lapland reizen gaan erheen om ellenlange wandelingen te maken. En wat doe je als je terugkomt van zo’n lange wandeling? Ontspannen in de hottub van Welltub natuurlijk! Hotel Hornavan in het centrum van Arjeplog is een van de hotels in Lapland waar je kunt ontspannen in de wellness. In het heerlijke warme water van de jacuzzi kunnen je spieren tot rust komen en ontspannen terwijl je zelf geniet van een glas wijn. Dat is niet alleen goed voor je stresslevel, maar werkt ook goed om beenblessures tegen te gaan. Verder heeft Hornavan Hotell een van de betere restaurants van het plaatsje. Het is wel een populaire bestemming, dus zorg ervoor dat je ruim van tevoren reserveert als je naar Arjeplog wilt gaan.

Kamperen in Lapland

Een hotel is voor degenen die van comfort houden, een camping is voor de avontuurlijke types. In Lapland heb je diverse campings, zoals Skabram Camping & Stuby. Het ligt aan een meer, dus aan het einde van de dag kun je zien hoe de zon achter de bomen verdwijnt. Op de camping kun je heerlijk tot rust komen na een lange wandeling en genieten van de taarten, die ze op de camping bakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *