Wat te doen tijdens je weekendje Zwolle?

Heb je binnenkort een weekendje Zwolle op het programma staan? Dan zijn er zoveel dingen waar je uit kunt kiezen om te doen. Ga je voor een actief weekend, een weekend om tot rust te komen of wil je liever een combinatie tussen die twee? Het kan allemaal. Wat ook belangrijk is, is je keuze voor een hotel in Zwolle. Een echte aanrader is Hotel Zalkerbroek. Dit hotel is goed bereikbaar en ligt op een gunstige locatie. Dat is belangrijk voor de activiteiten die je wilt gaan doen. Wat je allemaal in Zwolle kunt doen lees je in dit artikel.

Bezienswaardigheden

Hou je van een weekend tot rust komen? Dan zijn bezienswaardigheden altijd leuk om mee te pakken tijdens deze dagen. In Zwolle is er voldoende te vinden om te bekijken. Neem bijvoorbeeld de Grote Kerk, de Grote Markt of de Sassenpoort. Deze historische locaties zijn voor iedereen indrukwekkend om te zien. Verder kun je je ook prima vermaken in het Herman Brood Museum, Museum de Fundatie of het Dominicanenklooster. Hier kun je terecht om de cultuur van de stad op te snuiven. 

Activiteiten

Voor activiteiten ben je in Zwolle op het juiste adres. Hier kun je met het hele gezin een bezoek brengen aan Dinoland Zwolle. Ook kun je een echte uitdaging aangaan in escaperoom The Great Escape. Verder kun je ook heerlijk onderuit zakken bij een spannende film in bioscoop Pathe. 

Winkelen in Zwolle

Wat niet mag ontbreken in jouw weekendje Zwolle is een bezoek brengen aan een van de winkelcentra van Zwolle. Hier is voor iedereen wat te vinden. Of je nou gek bent op kleding, sieraden, elektronica of wat dan ook. Er zijn honderden verschillende winkels in deze stad te vinden. Vervolgens kun je de dag heerlijk afsluiten bij een van de cafeetjes of restaurants. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *