Wat te doen in Mallorca?

suppen

Voor wie op reis wil gaan en zijn hersenen wil vullen met nieuwe kennis, is Mallorca de perfecte plaats om naartoe te gaan.

Waar is Mallorca?

Mallorca is een eiland gelegen in de Middellandse Zee en behoort tot Spanje. Het eiland heeft ongeveer 500 inwoners, wat betekent dat het geen grote steden heeft of veel mensen die je de hele tijd opjagen.Het eiland is ongeveer 56 kilometer lang en heeft een breedte van ongeveer 16 kilometer. Het is het grootste eiland van de Balearen. De hoofdstad van Mallorca is Palma, dat ook de grootste stad van het eiland is.

Wat kun je in Mallorca?

Mallorca staat bekend om zijn mooie stranden, historische bezienswaardigheden en hotels. Het eiland heeft veel te voor de gewone reiziger.

De stranden van Mallorca

De mooiste stranden Mallorca zijn prachtig. Het populairste strand is dat van Magaluf, dat naast de stad Palma in de zuidwesthoek van het eiland ligt. Hier vindt u geweldige plekken om te eten en te feesten in pick-up bars met hete vrouwen. Er zijn ook enkele andere werkelijk schitterende stranden die zijn vermeldenswaard, zoals Playa de Palma, Cala Magrana en Cala Major.

De bezienswaardigheden in Mallorca

Er zijn een aantal mooie bezienswaardigheden op Mallorca die u niet wilt missen

U moet zeker een bezoek brengen aan de Alcudia-vallei, want die heeft veel interessants te bieden. U kunt ook de uitkijktorenvan het dorp Caimari, dat een van de best bewaarde wachttorens van Mallorca is. De meest populaire plaats voor toeristen op Mallorca zijn de grotten van Sacromonte, maar u kunt ook het klooster van Lluc en zijn heiligdom bezoeken.

Winkelen in Mallorca

Als u wilt winkelen tijdens uw bezoek aan Mallorca is de stad Palma de plaats om naartoe te gaan. Hier vindt u alles van kleine, lokale winkeltjes tot grote warenhuizen.

De beste hotels in Mallorca

De beste hotels van Mallorca behoren tot de beste van Europa en bieden een breed scala aan diensten. De meest populaire hotelgebieden zijn El Arenal en Magaluf, maar er zijn ook enkele zeer populaire hotels in het noordelijke deel van het eiland, zoals Santa Ponsa.

Conclusie

Mallorca is een geweldige plek om te bezoeken voor degenen die wat vrije tijd willen en behoefte hebben aan ontspanning op een strand. De stranden zijn schoon, het eten is goed en de drankjes zijn goedkoop, dus wat wil je nog meer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *