Wat moet je zeker bezoeken tijdens je vakantie in New York

New York is een prachtige stad om naartoe te gaan tijdens een vakantie. De stad is erg groot en er valt onwijs veel te beleven. Daarnaast heeft Nederland ook een rol gespeeld bij de opbouw van de stad. Zo heette de stad vroeger geen New York, maar New Amsterdam. Als je binnenkort naar New York op vakantie gaat is het erg leuk om vooraf te onderzoeken wat er mogelijk is. In dit artikel worden er enkele bezienswaardigheden benoemd waar je zeker langs moet gaan!

St. Patrick Cathedral

In New York kun je een van de grootste kathedralen van de wereld bezoeken. De St. Patrick Cathedral bevindt zich in de stad en de torens van de kathedraal zijn meer dan 100 meter hoog. Het is een prachtige kathedraal met een nog mooiere geschiedenis. Als je binnenkort naar New York gaat, dan moet je hier zeker langs gaan. 

Wall Street

Als je een fan bent van de film The Wolf of Wall Street, dan kun je Wall Street niet overslaan tijdens je vakantie in New York. Wall Street speelt een invloedrijke rol op de koersen wereldwijd. Het is een zeer bijzondere plek die echt indruk op je maakt. Je vindt Wall Street in het zuiden van Manhattan.

The New York Knicks

Tijdens je vakantie in New York is het ook erg gaaf om een wedstrijd bij te wonen van de New York Knicks. Als je een wedstrijd wilt bezoeken van deze top basketbalclub, dan kun je New York Knicks tickets kopen via het internet. Naast The New York Knicks is Brooklyn Nets ook een bekende basketball club van New York. 

ChinaTown

In vrijwel elke stad van Amerika is er een ChinaTown te vinden. Toch is die in New York veruit de grootste. Je kunt tijdens je reis in Amerika ook een kijkje nemen in de Chinese cultuur. Tijdens je reis in New York is het erg leuk om te gaan uiteten in Chinees restaurant. Daarnaast is het ook erg leuk om een kijkje te nemen in de winkels daar. In ChinaTown worden namelijk compleet andere producten verkocht dan dat je kunt krijgen in andere plekken in New York. 

Het vrijheidsbeeld

Als je naar New York gaat dan is het ook leuk om het vrijheidsbeeld te bezoeken. Vele toeristen vonden het vrijheidsbeeld qua grootte tegenvallen. Dit heeft onder andere te maken met het vertekende beeld dat ontstaan is door films. Toch is en blijft het een bijzonder beeld en moet je hem een keer gezien hebben. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *