Waarom een Nintendo Game Boy Advance behoort tot mijn favoriete consoles aller tijden

Iedereen is wel bekend met Nintendo. Je hebt vast wel eens een spel gespeeld op een Nintendo Switch of een Nintendo DS. Als we iets verder de tijd in gaan, komen we uit bij de Nintendo Game Boy Advance en Game Boy Advance SP. Hoewel deze game consoles van Nintendo al ruim 20 jaar oud is, is het een zeer bekende game console in de gaming industrie. Deze Gameboys werden gezien als één van de eerste draagbare gameboys en staan bekend om de populaire spellen die gespeeld konden worden. Deze draagbare game consoles zijn tot de dag van vandaag een gat in de markt en in deze blog lees je waarom!

De unieke design

De Game Boy Advance wordt gezien als één van de eerste comfortabele draagbare game consoles op de markt. De Game Boy Advance heeft een breed design dat met twee handen gebruikt moet worden. In tegenstelling tot de Game Boy color, is de Game Boy Advance kleiner en functioneler. Ook zijn de GBA games die bij de Game Boy Advance passen kleiner. Hierdoor kan je meer spellen opbergen en meenemen.

Oneindig plezier met een brede selectie aan games

Sinds de lancering met de Game Boy Advance zijn er meer dan 1000 verschillende games op de markt gebracht. De ene game is populairder dan de ander natuurlijk. De razend populaire Pokémon games zijn tot de dag van vandaag nog spellen waar veel vraag naar is vanuit de markt. Deze Pokémon zijn door de jaren heen steeds innovatiever geworden en worden tot de dag van vandaag nog gespeeld op de nieuwe Nintendo modellen. De ‘Oldschool’ zijn door de jaren heen ook in waarde gestegen en zullen in de ogen van gaming deskundigen alleen maar stijgen in de komende jaren.

De Nintendo Game Boy Advance heeft dus een ruime aanbod aan verschillende spellen die gespeeld kunnen worden. Met deze brede selectie aan games, is er altijd een game dat gespeeld kan worden.

Een Nintendo Game Boy Advance kopen

Hoewel de vraag naar een Game Boy Advance groot is, kan jij toch een Game Boy Advance kopen. Ik heb mijn Ninteno Game Boy en spellen aangeschaft via MarioGBA en ben zeer tevreden met de aankopen die ik op de website doe. MarioGBA heeft een breed assortiment aan verschillende gaming consoles en spellen. Ben jij dus op zoek naar een mooie Game Boy Advance of Advance SP of ben je op zoek naar bijbehorende tweedehands games van goede kwaliteit? Neem dan een kijkje op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *