Tijd voor vakantie?

Na een jaar hard werken is het eindelijk weer zover: vakantietijd! Tijd om er even lekker tussenuit te gaan. Heb je Centerparcs en Frankrijk wel gezien en ben je klaar om het verderop te zoeken? Staat Cuba ook al lang op je bucketlist en wil je online een visum aanvragen? Een visum Cuba verkrijgen doe je gemakkelijk online. Voordat je het weet rij je in een oldtimer langs historische gebouwen in Cuba.  Een reis naar Cuba is namelijk net alsof je terug in de tijd gaat. Met invloeden van Amerika, heeft dit land iets bekends en nostalgisch tegelijk. Laat je in vervoering brengen door de opzwepende salsamuziek en natuurlijk de heerlijke mojito’s die in overvloed te verkrijgen zijn. Als Nederlander is het gelukkig niet ingewikkeld om een visum aanvragen. Dit is namelijk gewoon mogelijk om via een visumbureau online te regelen. Een visum Cuba verkrijgen is op deze manier binnen een mum van tijd geregeld.

Bezienswaardigheden in Cuba

Wanneer je aan vakantie denkt, denken de meesten aan een azuurblauwe zee, palmbomen en parelwitte zandstranden. Cuba past perfect in dit vakantieplaatje! Dit eiland in het Caribisch gebied is perfect voor een tropische zonvakantie. Verken ook het binnenland met uitgestrekte plantages. Suikkerriet, citrus en tabaksplantages zijn in grote aantallen te vinden. Tijdens een vakantie in Cuba mag een echte Cubaanse sigaar natuurlijk ook niet ontbreken. Of bent u gek op historie? Ook dan kom je in dit land niet tekort. Aanschouw de koloniale gebouwen die het straatbeeld bepalen. In Havana zie je bijvoorbeeld het imponerende Castillo del Morro van waaruit de Cubaanse revolutie geleid werd.

Wanneer je gek bent op gezelligheid en muziek, dan is Trinidad de aangewezen plek voor jouw vakantie in Cuba. Gooi je heupen los op de energieke salsamuziek en waag een dansje, gewoon op straat! Verschillende openlucht dansvloeren zijn er te vinden in Trinidad, waardoor er altijd wel gezelligheid te beleven is in de late uurtjes. Dans de sterren van de hemel samen met de locals tijdens een vakantie in Cuba.

Hoe visum aanvragen?

Gelukkig is een visum Cuba aanvragen helemaal niet moeilijk. Dit is namelijk online te regelen door middel van het aanleveren van een aantal documenten. Na betaling ontvangt je het officiële visum gewoon met de post. Let er wel op dat je paspoort minimaal 7 maanden na aankomst nog geldig is. Stel een prijsalert in om de beste prijs voor je vliegticket te vinden. Zo kan je onbezorgd genieten van een voordelige en avontuurlijke vakantie naar Cuba. Vraag online je visum Cuba aan om de eerste stap te zetten naar een heerlijke vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *