Schleich paarden en de Schleich farm world

Schleich speelgoed is onwijs leuk en educatief speelgoed. Alle dieren zijn op schaal gemaakt. De dieren onderling zijn dus in verhouding met elkaar. Dit zorgt voor een realistisch resultaat als je meerdere dieren spaart. Als je een hele Schleich Farm World met paarden, kippen, schapen en meer wilt verzamelen dan klopt alles precies. Daarnaast zijn de details op Schleich speelgoed zeer nauwkeurig. De collectie zelf is heel uitgebreid. Als je Schleich paarden wilt bestellen dan kun je kiezen uit tientallen rassen. Daarnaast is er altijd een volwassen uitvoering en veulen.

Schleich farm world

De collectie van Schleich farm world bestaat uit ontzettend veel boerderijdieren. Je kunt een Schleich boerderij kopen die tevens op schaal is gemaakt. Deze boerderij kun je vullen met allerlei dieren. Zo kun je verschillende dieren kopen voor in de stal zoals varkens en koeien. Je kunt dit aanvullen met dieren die rondlopen zoals een haan of kat. Dit geeft een echt boerderij gevoelen leuke speelervaring. De boerderij kun je aanvullen met een weiland. Hiervoor kun je ook een hek kopen. Dan kun je de koeien naar buiten brengen. De koeien zijn in verschillende rassen te vinden zoals black angus en Simmetal koe. Je kunt ook vele andere boerderijdieren aanschaffen. Zo zijn ook geiten, ezels, kalkoen en zelf een eend of gans verkrijgbaar binnen de collectie. Het leuke aan de collectie is dat van alle dieren veel rassen te vinden zijn. Zo zijn er ook ontzettend veel soorten honden verkrijgbaar. Als je een voorkeur hebt voor een leuke hond dan ziet die er vast tussen. Je kunt onder meer de Husky, Jack Russel, een Duitse herder of een Duitse herder puppy.

Schleich paarden 

Schleich paarden zijn ook in heel veel soorten rassen te koop. Het leuke is dat de paarden ontzettend veel details hebben. Het zijn echte miniaturen van de originele paarden. De kleuren en tekeningen komen helemaal overeen met het ras. Doordat ook de rassen onderling op schaal zijn gemaakt krijg je een realistische verzameling. Dit is natuurlijk wel zo fijn als je meerdere rassen hebt verzameld. Als je een paard koop en daar graag een veulen bij wilt dan kan dit ook van hetzelfde ras het leuke daaraan is dat je veel meer leven op de boerderij brengt. Je kunt verschillende rassen paarden kopen en een mini fokkerij houden. Met het speelgoed van Schleich kun je onwijs veel leuke verhalen creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *