Schijnt de zon? Dit zijn leuke uitjes in Nederland!

suppen

Over het algemeen is er genoeg te doen in Nederland. Maar als de zon schijnt, dan is er nog veel meer te doen! Binnen pretparken kun je op dat soort dagen links laten liggen. Geniet van de zon en de buitenlucht terwijl je een leuke activiteit onderneemt. In deze blog delen we enkele tips op het gebied van buitenactiviteiten. Heb je zelf nog toevoegingen hieraan? Laat gerust een reactie achter onderaan deze blog. Regelmatig bekijken we alle suggesties en voegen we suggesties toe aan de blog. 

Tip 1: Mooi weer? Ga suppen! 

Suppen is een populaire activiteit aan het worden. Bij Suppen staat voor ‘Stand Up Paddle’, in het Nederlands ook wel ‘peddelsurfen’ genoemd. Suppen lijkt een beetje op surfen. Met groot verschil dat je je op een SUP voortbeweegt middels een paddle. Er is geen wind nodig om te SUPpen. Bij windsurfen is dat natuurlijk een heel ander verhaal. 

Suppen is populair onder alle leeftijden. Het is een laagdrempelige activiteit en het zorgt voor veel plezier. Wanneer ga jij suppen? Op zoek naar een geschikte SUP? We raden je de Moai Sup aan. Sup board kopen? Dat doe je bij Fresh Waves!

Tip 2: Simpel: een picknick in het park

Activiteiten op een mooie zomerse dag hoeven niet ingewikkeld te zijn of veel geld te kosten. Op een mooie dag is het heel leuk om samen met je geliefde, vrienden of familie plaats te nemen in het park. Neem jullie eigen picknickmand mee en geniet van de gezelligheid en het lekkere weer! 

Tip 3: Een bier- of wijnproeverij Mits je 18+ bent is het natuurlijk leuk om gezelligheid en zon te combineren met een klein beetje alcohol. Ga op een mooie dag naar een wijn- of bierproeverij en neem plaats op het terras. Gegarandeerd een leuke tijd! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *