Reis door de mooie landschappen van Italië

Italië is een populair vakantieland bij Nederlanders. Met prachtige landschappen, lekker eten en een prettig klimaat, waarbij het in de zomer dik boven de 30 graden kan worden is dat ook helemaal niet gek! We hebben hieronder enkele handige reistips voor je als je van plan bent om op vakantie te gaan naar Italië.

Hoe kun je het beste naar Italië reizen?

Veel Nederlanders reizen met de auto af naar Italië, vaak gaat dit gepaard met de nodige stops aangezien je al gauw één of twee dagen in de auto zit. Daar moet je ook maar net zin in hebben natuurlijk! Tegenwoordig is het bij veel mensen populair om een fly drive Italië vakantie te boeken. Tijdens deze zogeheten fly drive reis ervaar je de comfortabele heen en terugreis per vliegtuig en staat er bij aankomst een huurauto voor je klaar op één van de gekozen vliegvelden in Italië. Zo kun je toch overal heenrijden zonder dat je afhankelijk bent van taxi’s of ander (openbaar) vervoer.

Bezoek Toscane tijdens je vakantie in Italië

Italië staat bekend om haar prachtige landschappen en dorpjes. Één van de populairste regio’s van Italië is Toscane. Toscane is een regio in Midden-Italië, welke in het oosten grenst aan Umbrië. Deze regio neemt bijna 8 procent in beslag van het nationale grondgebied van Italië. Toscane heeft heuvelachtige wijnstreken en staat bekend om haar beroemde landschappen. Breng een bezoek aan de mooie steden Florence en Pisa en geniet van de Italiaanse keuken bij één van de pittoreske restaurants die je in deze steden kunt tegenkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *