Op vakantie gaan zonder het vliegtuig te pakken

vakantie

Jarenlang is het populair geweest: de vliegvakantie. Door de komst van het coronavirus is het voorlopig echter niet mogelijk om te vliegen. De toekomst zal leren of het aantal reizen weer terugkomt op het oude niveau. Gelukkig zijn er ook genoeg alternatieven te bedenken voor het vliegtuig! 

Huur een boot en ga op vaarvakantie! 

De ultieme vrijheid beleven? Huur een zeilboot en maak een mooie reis over het water. Zowel in het binnen- als buitenland zijn er prachtige wateren waar je kunt zeilen. Wil je meer comfort? Huur dan een mooi jacht of een mooie motorboot. Op zoek naar een adrenalinekick op het water? Een jetski is altijd een goed idee! 

Op vakantie met de motor

Ben je in het gelukkige bezit van een motorrijbewijs? Nederland heeft helaas niet de mooiste routes, daarom trekken veel mensen naar bijvoorbeeld Duitsland, Oostenrijk, Italië of Frankrijk toe. Het heuvelachtige landschap in combinatie met de zon zorgen voor een prettige tourvakantie. Als motorrijder geniet je van de ultieme vrijheid. Neem een tentje mee, wie maakt je wat!? 

Een vakantie in Nederland

Nederlandse vakanties zijn de laatste jaren een stuk populairder. Het coronavirus helpt hier dit jaar ook aan mee. Zomers in Nederland zijn steeds warmer. Dus waarom zou je nog naar het buitenland gaan als de zon hier net zo hard schijnt? Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Texel of ga naar het ‘Ibiza van Nederland’: Vlieland. Ook wel ‘Vliebiza’ genoemd. 

Hopelijk heeft deze blog je geïnspireerd om komend vakantie het vliegtuig eens niet te pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *