Luxe wellness verblijf

Luxe wellness

Oh wat zijn wij met zijn allen toe aan vakantie… Gelukkig mogen we in Nederland nog wel naar een hotel of vakantiepark. En hoe fijn is het om dan een extra luxe verblijf te kiezen met sauna, sunshower, jacuzzi of misschien zelfs wel een privézwembad? Lees gauw verder voor meer inspiratie voor jouw volgende weekendje of midweek weg!

Verblijf met sauna

In Nederland is het niet altijd even warm, maar als jij kiest voor een huisje of hotelkamer met sauna dan hoef je niet bang te zijn dat je het koud krijgt. Een hotelkamer met sauna is ideaal voor een romantisch weekendje weg en een huisje met sauna is bijvoorbeeld perfect voor een gezellig weekendje met vrienden of vriendinnen. Zo kunnen jullie even gezellig bijkletsen terwijl jullie met zijn allen he-le-maal tot rust komen!

Verblijf met jacuzzi of hottub

Hetzelfde geldt natuurlijk voor kamers en huisjes met jacuzzi of hottub. Dit is perfect voor met z’n tweetjes, maar ook als je met het gezin of een groepje vrienden op pad gaat. Overdag kunnen jullie lekker actief zijn in de natuurrijke omgeving waarna jullie ‘s avonds heerlijk kunnen bubbelen met een glaasje wijn. Hier wil je nooit meer weg…

Verblijf met privézwembad

Ben jij een echt luxepaardje dan kun je ook nog kiezen voor een huisje met privé zwembad! Er zijn zowel huisjes met een binnenzwembad als verblijven met een (verwarmd) buitenzwembad. Meestal zijn dit zulke luxe bungalows of villa’s dat er naast een zwembad ook andere wellness faciliteiten, zoals een sauna of jacuzzi aanwezig zijn. Over het algemeen zijn dit ook wat grotere accommodaties en kun je de kosten dus delen over een grotere groep. De prijs per persoon valt dan ook meestal reuze mee!

Wat heeft jouw voorkeur tijdens een luxe wellness vakantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *