Kom ontspannen in de groepsaccommodatie in Twente

Heerlijk ontspannen in een groepsaccommodatie in Twente doe je bij gastenboerderij Kosman. Op de grens van Gelderland en Overijssel vind je onze comfortabele boerderij die van alle gemakken voorzien is. Denk aan ruime slaapkamers, een moderne keuken, hottub en sauna. Kom gezellig langs met je familie, vriendengroep of collega’s en ervaar een ontspannen tijd in onze groepsaccommodatie.

Ontdek de omgeving van de groepsaccommodatie in Twente

Onze groepsaccommodatie in Twente ligt aan de rand van de Holterberg en Sallandse Heuvelrug. Oftewel, midden in de natuur! Haal je wandelschoenen tevoorschijn en laat je verrassen door de prachtige omgeving. Ga je liever mountainbiken of gewoon fietsen, ook dat kan!

Ook de omliggende steden en dorpen vragen om ontdekt te worden. Dichtbij de groepsaccommodatie Twente vind je Hanzesteden Zutphen en Deventer. Of je nu liever de architectuur wilt bewonderen of een dagje gaat shoppen, deze steden hebben je van alles te bieden.

Laat je verwennen

Wij begrijpen als geen ander dat jij je echt volledig wilt ontspannen tijdens jouw bezoek aan onze groepsaccommodatie. Daarom hebben we aan allerlei dingen gedacht, denk bijvoorbeeld aan diverse cateringmogelijkheden, een bbq-pakket, ruime overkapping met vuurplaats en een heuse boodschappenservice. Vertel ons wat jouw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Eerst zien, dan geloven

Het kan best lastig zijn om online een groepsaccommodatie voor een grote groep te boeken. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om onze boerderij van tevoren te bezichtigen. Zo krijg je een duidelijk beeld van alle faciliteiten en mogelijkheden. Laat je gegevens achter op onze website, dan bellen wij jou om een afspraak in te plannen.

Reserveer direct!

Reserveren kan eenvoudig online, telefonisch via 0548 – 367494 of stuur een e-mail naar info@gastenboerderijkosman.nl. Wist je dat onze groepsaccommodatie in Twente ook geschikt is voor mindervaliden? Zo is er een invalidentoilet en badkamer aanwezig, zijn de bedden in hoogte verstelbaar en helpen we je graag met andere aanvullende hulpmiddelen. Vraag er gerust naar. Zien we je binnenkort in het prachtige Twente?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *