Ibiza in je eigen tuin!

ibiza in je tuin

Waarschijnlijk weet je inmiddels dat een vakantie naar het buitenland er voorlopig niet in lijkt te zitten. De wereldwijde corona pandemie zorgt ervoor dat we zoveel mogelijk in eigen land moeten blijven. Dat zorgt ervoor dat Nederlandse vakantiebestemmingen nu al veelal geboekt zijn. Als er nog plek over is, dan betaal je vaak de hoofdprijs. In plaats van de hoofdprijs te betalen voor een vakantiebestemming, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om je eigen tuin op te knappen. Trek de vakantie naar je eigen woning toe! 

Ibiza in je tuin 

Ben je weleens op Ibiza geweest? Ibiza is een populaire vakantiebestemming onder veel Nederlanders. In eerste instantie denken veel mensen dat het eiland vooral bekend is om alle feesten. Maar Ibizagangers weten dat het relaxte gevoel op het eiland zo’n ontzettend grote aantrekkingskracht heeft. Veel mensen omschrijven Ibiza dan ook als ‘relaxed’, ‘bohemian’ en ‘zorgeloos’. Waarom probeer je dit niet in je eigen tuin te creëren? In deze blog leggen we je uit hoe je jouw eigen tuin omtovert tot Ibiza. 

Belangrijke onderdelen

Hoe zorg je ervoor dat jouw tuin ‘Ibiza’ ademt? Er zijn een aantal basisingrediënten bij van belang. 

Lichte tuintegels

Kies voor lichte tuintegels. Ga bijvoorbeeld voor de kleur wit en kies eventueel voor een rustig motief. Lichte tuintegels zijn goed af te wisselen met wit grind. Op zoek naar een goed adres voor het kopen van je tuintegels. Breng een bezoek aan www.bestratingsmarkt.com. Hier kun je tevens terecht voor prachtige stenen

Schuttingen

Vier jij vakantie in je eigen tuin? Je zit dan natuurlijk niet te wachten op pottenkijkers. Kies daarom voor een goed schutting. Voor een schutting in ‘Ibiza style’ ga je bijvoorbeeld voor: 

  • Een witte stenen muur (deze kun je gelijk mooi decoreren) 
  • Een schutting van bamboe (voor een natuurlijke uitstraling, tevens erg duurzaam!) 
  • Witte houten schutting (voor als een witte muur te veel gedoe is) 

Lichte loungehoek 

Vakantie staat voor veel mensen gelijk aan ontspannen. Kies daarom voor een mooie loungehoek, het liefst uitgevoerd in een lichte kleur. Wit bijvoorbeeld. Je kunt sfeer creëren door hier prachtige kussen op te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *