Huur een e-scooter en beleef Drenthe

escootters voor behang

Wil je echt even ontspannen en genieten van rust, ruimte en veel groen? Drenthe is de plek waar je heerlijk op je e-scooter of e-chopper van de natuur kunt genieten. Bijzondere bezienswaardigheden, gezellige terrasjes en uitgestrekte bossen maken je e-scooter tripje een mooie beleving. 

Een e-scooter is leuk voor iedereen

Een ritje op de e-scooter is een leuke beleving voor de hele familie. Het mooie is dat de scooter je overal brengt. Omdat e-scooters en e-choppers geen geluid maken mag je dwars door natuurgebieden rijden. Je stoort er immers geen dieren of andere mensen mee. Een ideale manier om een groot stuk van het mooie Drenthe te ontdekken. Bovendien stoten e-scooters geen schadelijke stoffen uit. Ze zijn dus niet schadelijk voor het milieu.  

Van het Bargerveen tot het Drents Museum

Heb je altijd de Hunebedden al eens willen zien? Of lijkt een bezoek aan het Drents Museum je wel wat? Deze bezienswaardigheden moet je absoluut op je lijstje zetten wanneer je een e-scooter gaat huren. Je legt de afstand makkelijk af met de scooter en geniet ondertussen van al het moois dat er te zien is. De Nationale parken en het Bargerveen zijn ook zeer de moeite waard om te bezoeken!

Hoe werkt een e-scooter?

Een e-scooter kan zo’n 50 kilometer rijden voordat deze weer opgeladen moet worden. Bij sommige verhuurbedrijven is het mogelijk meerdere accu’s mee te krijgen zodat de afstand die je kan afleggen vergroot kan worden. Handig als je de scooter een hele dag wilt huren! De scooters en e-choppers zijn gemakkelijk te besturen en een korte instructie is altijd inbegrepen bij de huur. 

Let op: borg is gebruikelijk!

Let wel op! Het is gebruikelijk dat je ook een borg betaald als je e-choppers huurt! Het zijn immer prijzige voortuigen en de verhuurder zal daarom in de meeste gevallen een bedrag als borg willen innen dat je terug ontvang bij het inleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *