Het gebruik van een camper.

Veel kampeerders maken graag gebruik van een camper. Een camper staat garant voor het ultieme gevoel van vrijheid. Met een camper heb je tijdens het rijden meer ruimte en voorzieningen dan wanneer je een caravan aan je trekhaak hebt hangen. Met een camper kun je, als je overnacht hebt, weer snel je spullen pakken en verder trekken. Om die reden zijn campers vooral geschikt om een land of een bepaald gebied door te trekken en te bezichtigen. Een camper besturen is gemakkelijker dan je misschien zou denken. Een rijbewijs B is voldoende als de camper maximaal plaats biedt aan 8 personen en maximaal 3500 kilogram weegt inclusief alle inzittenden. Omdat velen een camper kopen te duur vinden, worden er tijdens een vakantieperiode ook veel gehuurd. Het is wel belangrijk dat als je van plan bent om een camper te kopen er een neemt die aan alle eisen voldoet.

Een Adria camper.

De Adria camper staat bekend als een goed gebouwde camper die niet alleen modern is, maar ook goed is geprijsd. De Adria camper De Adria-fabriek in het Sloveense Novo Meste maakt al vele tientallen jaren campers. Door de ervaring die ze hebben leveren ze perfecte campers af. Bij de Adria camper worden alle ruimtes op detail en met zorg ingedeeld. Er wordt niet alleen gelet op comfort, maar ook de veiligheid speelt bij het ontwerp een belangrijke rol. Ze worden zo geconstrueerd dat u vele jaren er mee op vakantie kunt gaan. Door met een camper van Adria op vakantie te gaan, zult u alleen maar plezier beleven.

De klimaatbeheersing van een camper van Adria.

Omdat de campers van Adria worden vervaardigd naar de Thermo-build standaard, kunnen ze het hele jaar door worden gebruikt. De Adria camper De campers worden getest bij temperaturen van – 40 tot + 60 graden Celsius en bij een luchtvochtigheid van 45% tot 80% tussen de + 30 en + 60 graden Celsius. Ondanks dat de camper heerlijk koel blijft tijdens de warme zomerdagen blijft hij heerlijk warm tijdens de koude winterdagen. Er kan op verzoek ook een airconditioningsunit worden ingebouwd en ook voor de verwarming is gezorgd. Het zijn complete campers die door de goede materialen die gebruikt worden aan alle eisen voldoen die u van een camper verlangt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *