Genieten in eigen huis!

Het coronavirus slaat nog altijd zijn slag in ons land, wat betekent dat er nog steeds vele beperkingen zijn opgelegd. Zo is de horeca dicht, kunnen we niet gemakkelijk naar het buitenland op vakantie en is het ook niet mogelijk om gemakkelijk naar openbare ruimtes te gaan. Dit leidt ertoe dat we op zoek moeten gaan naar alternatieven, zodat we nog altijd kunnen genieten. Zo zijn restaurants bezig met het leveren van 3-gangen-menu’s als take-away, maar zullen we vandaag kijken naar hoe je thuis een eigen wellness kunt creëren, met een Hottub! Wat zijn de voordelen van een Hottub en hoe zorg je nu voor een heerlijk ontspannende zomeravond? We vertellen je het graag!

Hottub kopen

Zoals net vermeld, zijn we in Nederland fanatiek op zoek naar vele alternatieven om nog altijd te kunnen genieten. Een Hottub kopen behoort zeker tot deze categorie en is er ook te zien dat steeds meer mensen gebruik maken van een Hottub. Een Hottub is een ronde ton gemaakt van hout die warm gestookt dient te worden. Dit kan tegenwoordig door middel van een automatisch systeem, maar is het traditiegetrouwe stoken toch nog altijd het populairst. Door zelf te stoken met hout kun je de Hottub verarmen tot de gewenste temperatuur, om vervolgens de gehele avond te kunnen genieten in de warme Hottub!

Een gezellige avond met de OFYR

Wanneer je de gehele avond wilt genieten in de tuin en de Hottub, kun je er ook voor kiezen om er een geheel feestje van te maken om buiten te koken met de OFYR. OFYR is het nieuwe buitenkoken, omdat je hier gemakkelijk mee kunt bakken, grillen en koken. De OFYR is een robuuste vuurschaal met een uniek design, waarbij er op de brede platte rand van de vuurschaal gerechten kunnen worden bereid. Het vloeiende verloop van de warmte zorgt ervoor dat je meerdere gerechten tegelijkertijd kunt bereiden, zodat je met de OFYR een gevarieerd menu op tafel kunt zetten!

Het gemak van een OFYR

Een OFYR is zeer gemakkelijk in gebruik te nemen. Naast dat er gemakkelijk meerdere gerechten te bereiden zijn, is de OFYR ook erg gemakkelijk schoon te maken. De etensresten en het overtollige olie kun je met de spatel gemakkelijk in het vuur schrapen, is de bakplaat gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek, olie je de plaat eventjes in en is de OFYR weer te gebruiken voor een nieuwe avond!

Doordat de OFYR snel en gemakkelijk schoon te maken is en geen grote pannen hoeft te gebruiken, kun je gemakkelijk weer je intrede maken in de Hottub. De vuurschaal zal blijven branden voor de sfeer, waarna je heerlijk kunt genieten in de Hottub!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *