Gaat u voor het eerst naar een camping? Vergeet dan deze drie dingen niet in te pakken!

Gaat u binnenkort voor de eerste keer kamperen? Dan heeft u vast al een hoop voorbereidingen getroffen. Van het kopen van een tent, tot het uitzoeken van een goede slaapzak, als u gaat kamperen moet u ineens aan allerlei zaken denken. Toch zijn er een hoop dingen die mensen vaak nog vergeten als ze voor het eerst naar de camping gaan. Daarom geven wij u vandaag drie tips.

Een goede slaapzak

Ten eerste is het belangrijk om een goede slaapzak te kopen. Wanneer u voor het eerst gaat kamperen heeft u vast al over een tent nagedacht, maar een slaapzak is minstens net zo belangrijk. U kunt verschillende slaapzakken krijgen in verschillende prijsklassen, maar wat betreft een goede slaapzak geldt over het algemeen goedkoop is duurkoop, dus zorg ervoor dat u een goede slaapzak kiest, bijvoorbeeld een Nomad slaapzak. Daarnaast is het bij het kopen van een slaapzak belangrijk om te letten op de optimale temperatuur voor de slaapzak. Hou er dus rekening mee wanneer u de slaapzak vooral zult gebruiken – waar gaat u vooral kamperen en in welk seizoen – zodat u een geschikte slaapzak kunt uitzoeken die bij die temperatuur past.

koffie op de camping

Een tas om mee naar het washok te nemen

Wanneer u gaat kamperen zult u natuurlijk een washok op de camping hebben, waar u ook moet douchen. Echter is het heel erg onhandig om daar al uw losse douchespullen en kleding mee naartoe te nemen. Plus als u er eenmaal bent is kunt u uw losse spullen vaak ook nergens kwijt. Neem daarom een tasje mee, het liefst van plastic zodat het tegen water kan, waar u uw douchespullen in mee kunt nemen naar het washok.

Een teiltje voor de afwas

Als laatste, maar zeker n iet onbelangrijkste, vergeet geen teiltje voor de afwas mee te nemen! Zo kunt u daar uw vaat in doen wanneer u gegeten hebt op de camping, om deze vervolgens bij de kraan te vullen en daarin uw afwas te doen. Zo kunt u gemakkelijk afwassen en hoeft u niet allerlei losse vaat mee naar de kranen te sjouwen!

Bent u op zoek naar kampeerspullen? Kijk dan op de website van Nomad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *