Fly drive vakantie in Europa

Een fly drive wordt steeds populairder onder Nederlanders. Hoezo zou je op 1 vakantiebestemming logeren wanneer je ook meerdere prachtige bestemmingen aan kan doen tijdens je fly drive vakantie? Lees meer over de voordelen van een fly drive vakantie en de mooiste bestemmingen in Europa.  

Wat is een fly and drive vakantie? 

Bij een fly drive vakantie krijg je op de luchthaven direct een huurauto om in te rijden. Dit geeft je de mogelijkheid om te gaan en staan waar je wilt. Maar dat je hotel wel gepland is. Maar toch geeft een fly drive vakantie veel mogelijkheden. 

De pluspunten van een  fly drive 

  • Je bent ongebonden. Dat is pas vakantie. 
  • Je hebt de mogelijkheid meerdere bestemmingen te ontdekken in slechts een trip. 
  • Je hoeft niet ver reizen. Je plant elke reis slechts een beperkte hoeveelheid kilometers. 

Diverse typen Fly drive

Kies je verschillende locaties of logeer je op 1 bestemming en reis je vanuit daar verschillende highlights. De manieren zijn talrijk. Kortom kies een fly drive die je leuk vindt. En organiseer jouw leukste vakantie. 

De bestemming van je vakantie

Je overweegt een fly drive, maar welk land plan je? Een fly drive kan je eigenlijk in ieder land boeken. Maar er zijn natuurlijk bestemmingen die perfect zijn voor een fly drive vakantie. Bijvoorbeeld omdat een land veel natuurwonderen heeft in de buurt die je graag wilt zien. Of dat je verschillende locaties wilt plannen. Met de huurauto reis je simpel naar de opvolgende vakantieadres. Met een auto ben je gewoon vogelvrij. Dat is echt genieten. 

Populaire fly drives 

Ervaar Europa Zoveel geweldige steden en vakantiebestemmingen zo dichtbij. Europa heeft veel te bieden voor een Fly drive vakantie.  Veel geboekte fly drive vakanties in Europa zijn:

  • Zuid-Frankrijk
  • Kroatië: Bekijk het toeristische Istrië en de mooie Plitvice meren.  
  • Andalusië: ervaar Malaga, Sevilla, Cordoba en Granada.
  • Italië: Bezoek Pisa en Umbrië en beleef historische steden. Geniet van glooiende landschappen en ervaar het idyllische Lucca. 
  • IJsland. 
  • Fly Drive Azoren: de Portugese Archipel Azoren is een fantastische locatie voor een fly drive reis. 

Fly drive Azoren 

Een Fly drive naar de eilandengroep midden in de Atlantische Oceaan is een prachtige fly drive. De groene archipel biedt een schitterend natuurschoon. De ideale bestemming voor een indrukwekkende fly drive reis. Laat je verrassen door buitengewone highlights.

Het grootste eiland Sao Miguel is de meest ideale bestemming voor een fly drive. Het eiland biedt de meeste highlights. Het nadeel is dat alle natuurwonderen verdeeld over  het grote eiland zijn. Vandaar is vervoer noodzakelijk. Een fly drive biedt daarom uitkomst. Lees meer over een vakantie Azoren.    

Fly Drive reis – Steeds meer geboekt

De laatste tijd is een fly drive populairder. Hierdoor wordt wordt dit type vakantie meer aangeboden en kan je bij meer aanbieders een fly drivevakantie boeken. En dat is gunstig. Want dat zorgt ervoor dat de competitie groter wordt. Hierdoor dat de prijs lager worden. Gunstig voor jou. 

Waar je wel naar moet kijken is dat je goed verzekerd bent. Maar kijk ook naar welke klasse huurauto je krijgt. Is dit voldoende voor jouw reis. 

Advies

Bekijk ook even of het niet goedkoper is om de vakantie apart van elkaar te boeken. Zoals een aparte vlucht en huur vervolgens individueel een auto. Bekijk hierbij wel naar de voorwaarden. Hierbij zit het verblijf er niet bij. Maar is het goed om dit ook los te onderzoeken. Hiermee kost jouw fly drive nooit teveel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *