Echt vakantiegevoel

bungalow

Ben je op zoek naar een vakantiepark waar je echt een vakantiegevoel hebt? De kinderen hebben de tijd van hun leven in bungalowpark de Leistert in Limburg, maar ook voor de volwassenen is er meer dan voldoende te doen. Prachtige bungalows op ruime kavels kenmerken het park, vergeet daarbij de prachtige natuur niet van het Limburgse landschap. Kies een bungalow naar wens en de vakantie kan beginnen, volwassenen en kinderen vervelen zich nooit in het park.

bungalow

Bij goed en slecht weer voldoende vermaak

Of de zon nu stralend aan de hemel staat of het regent hard, bungalowpark de Leistert in Limburg heeft voor jong en oud voldoende mogelijkheden om zich niet te vervelen. De waterspeeltuin, het buiten golfslagbad of het subtropisch zwemparadijs, zomaar een aantal activiteiten die je kunt doen bij lekker weer. Bij minder mooi weer kunnen de kinderen lekker bezig gehouden worden in het klushuis door Pluck & Pien van het animatieteam. Ook volwassenen kunnen een balletje gooien op de bowlingbaan in het centrum. 

Heerlijk eten en drinken in het park

Natuurlijk krijg je van al dat zwemmen en spelen ook honger, dat komt mooi uit want bungalowpark de Leistert in Limburg heeft voldoende mogelijkheden om dat te doen. Een lekker patatje bij de snackbar, of een drankje op het terras het kan allemaal op het vakantiepark. Wil je in de avond goed eten dan zijn er verschillende restaurants waar je uitgebreid kunt genieten van een heerlijk diner. Wat je ook wilt eten of drinken, bij de Leistert kom je op ieder vlak niets te kort.