De touwtjes in eigen handen hebben

Vervoer maakt verschil, wie herinnert niet laat komen doordat het OV toch enkele minuten later was dan gepland het gevolg was dat jij laat bij je afspraak was. Het enige wat je eruit leert is dat je meester moet zijn van jouw schema en dat houdt in het precies inplannen welk vervoersmiddel jouw missie (de afspraak) een realiteit maakt. Waar velen in akkoord mee schieten is dat dit soort dingen strikt in eigen handen moet houden en dat betekent het bemachtigen van eigen vervoer. En heb jij nooit eens bedacht:” weet je wat, ik ga een saddle bag motor kopen en daarmee al me spullen tijdens het spitsuur transporteren en maar professioneel en legaal langs het verkeer glippen.”

  1. De wereld en motorgebruik

De mensheid is sinds de oudheid geïnteresseerd in zich te verplaatsen mede vervoermiddelen. Grotendeels was dit om grote afstanden af te leggen voor persoonlijke reizen maar ook om de productie van verschillende regio’s rond te brengen en daarmee werelden te verrijken en beurzen te  lijnen. In de laatste twee eeuwen hebben we het paard weggedaan als vervoersmiddel wat natuurlijk ook wel enkelen onethisch praktijken bekleedt. De motor en de bromfiets hebben het paard in zeer snelle tijd overtroffen dit heeft ook wel te maken met het feit dat je motor (hopelijk) net iets minder uitwerpselen achterlaat t.o.v. een paard. En vaker hoef je je motor niet in de stal te zetten.

  1. Inzichten vanuit het verre oosten 

In landen zoals Vietnam telt er 2 motor of bromfietsen per inwoner dit komt vanwege de sociale mobiliteit die brommers en motoren leveren voor de Vietnamezen. Voordat de grote merken zoals Kawasaki en Suzuki hun inleg kregen binnen de markt, sleutelde veel Vietnamezen zelf aan motoren en brommers om zo werkende exemplaren tot leven te brengen. Ben je geïnteresseerd in dit fenomeen dichtbij het is ideaal en gemakkelijk bobber bekijken online en in showrooms dit komt omdat gelukkig een wereldwijd fenomeen is. Het is interessant en zeker mogelijk om verscheidene onderdelen op een frame te zetten zo kan jij bijvoorbeeld een tank bib kawasaki en de unieke harley davidson uitlaat je motor mee bekronen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *