Camping Du Parc, de Canadese camping

Camping Du Parc is een prachtige camping in Lazise. Het is een geweldige plek om te gaan kamperen met uw gezin of een groep vrienden. De camping heeft verschillende activiteiten te doen, zoals tokkelen, een speeltuin en een zwembad. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Als u op zoek bent naar een geweldige camping in Lazise, dan is Camping Du Parc de plek voor u. Camping Du Parc is een prachtige camping in Lazise. Het is een geweldige plek om te gaan kamperen met uw gezin of een groep vrienden. De camping heeft verschillende activiteiten te doen, zoals tokkelen, een speeltuin en een zwembad.

Camping Du Parc

Camping Du Parc is een prachtige camping in Lazise. Het is een geweldige plek om te gaan kamperen met uw gezin of een groep vrienden. Op de camping zijn verschillende activiteiten te doen, zoals tokkelen, een speeltuin en een zwembad. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Als u op zoek bent naar een geweldige camping in Lazise, ​​dan is Camping Du Parc de plek voor u.

Activiteiten

Op de camping zijn veel activiteiten te doen, zoals tokkelen, een speeltuin en een zwembad. Er is ook een bar en een restaurant op het terrein. Je kunt zelfs een boot huren op de camping en gaan roeien op het meer.

Zwembad

Bij het zwembad is een duikplank en een glijbaan aanwezig. Het water in het zwembad is erg warm en schoon. Zwemmen is een geweldige manier om af te koelen op een warme zomerdag.

Ziplinen

Ziplinen is erg leuk. Je zit vast aan een kabel en wordt voortgetrokken door een motor. Het is een geweldige manier om de omgeving in vogelvlucht te bekijken.Zorg er wel voor dat je niet naar beneden kijkt. Als je hoog te vrees hebt moet je deze even overslaan. Veel gasten van de camping komen speciaal terug om voor deze zipline. De zipline staat bekend in heel het dorp mensen komen van ver om deze te gebruiken.

Speeltuin

De speeltuin heeft veel speeltoestellen voor kinderen. Het is een geweldige manier om de kinderen bezig te houden.

Het eten

Het eten is fantastischop camping Du Parc. Het personeel en de koks van de camping zijn erg trots op hun eten en dat is te zien. De Italiaanse en Zwitserse gerechten behoren tot de beste van de regio. En dat is te merken aan alles er zijn veel lokalen mensen kommen hier graag eten om dat ze veel lokalen gerechten maken. Je zit dus echt tussen de locals en dat is een goed teken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *