Attractiepark Toverland: voor elk wat wils

Toverland overnachten

Als je eens in Nederland een dagje weg wilt met familie, dan heb je daarvoor diverse mogelijkheden. Voordeel van Nederland is dat je bijna nooit ver ergens voor hoeft te rijden. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor Attractiepark Toverland bij Sevenum, niet ver van Venlo. Dit is een wat onderbelicht pretpark, maar daar zeker niet minder aangenaam. Het aanbod is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden, want tieners als heel jonge kinderen en peuters hebben hier genoeg leuks te doen. Na een dagje Toverland is overnachten in een in de buurt gelegen hotel overigens wel verstandig. Hieronder lees je waarom.

Toverland overnachten

Boek er een overnachting bij

Een dag doorbrengen in een attractiepark is een mooie, maar ook vermoeiende aangelegenheid. Na zo’n dag terug naar huis rijden is dan ook misschien niet verstandig. En bovendien: wat is er leuker dan een vermakelijke dag op een mooie manier afsluiten met een hapje en een drankje ter plekke, zonder je daarbij zorgen te hoeven maken om de terugreis naar huis?

Toverland overnachten

Toverland bezoeken tijdens de coronacrisis

Zoals veel recreatiegerelateerde activiteiten verloopt het bezoeken van Attractiepark Toverland iets anders dan je voorheen gewend was. Tot nader order is het bijvoorbeeld verplicht van tevoren kaartjes te kopen. Het verdient de voorkeur als je met alleen mensen van je eigen huishouden komt. Bovendien is het natuurlijk het best als je thuis blijft wanneer je griepachtige klachten hebt en dienen huishoudens minstens anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Toverland heeft maatregelen getroffen om het makkelijker te maken deze regels op te volgen.